Зареждане на КВС

...

Зареждане и визуализация на .ZEM, .CAD файлове

ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ предоставя възможност на всеки потребител да зареди КВС (Карта на възстановената собственост) от различни файлови формати: .ZEM; .CAD; .SHP като .SHP формата трябва да е архивиран заедно с други три файлови формата .DBF, .SHX, .PRJ. След зареждане на КВС в ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ може да разглеждате имотите в землището както от стационарен компютър така и от мобилен телефон или таблет.

Бързо и лесно откриване на информация за даден имот

След като веднъж сте заредили КВС, лесно и бързо може да откриете информацията за даден имот базирайки се на данните от заредения КВС файл.

...
...

ИЗГОТВЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ ЗА ОЧЕРТАВАНЕ В ИСАК

Едно от най-важните предимства на ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ е възможността предварително сам да очертаеш обработваните от теб земеделски блокове. След това с едно натискане на мишката да създадеш..

Прочетете повече

...

РАБОТА С НАВИГАЦИИ и GPS УСТРОЙСТВА

С ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ може да сваляте и да зареждате файлове от навигации (Trimble, Topcon, Muller, Leica и др.), GPS устройства в ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ изключително бързо и лесно...

Прочетете повече

...

ЗАРЕЖДАНЕ НА КВС И ТРАСИРАНЕ НА ИМОТ

ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ дава възможност за зареждане на КВС върху сателитна снимка. Така лесно може да провериш работи ли се определен имот, къде се намира, кой е неговият собственик...

Прочетете повече