Информация за имота

Лесно и бързо откриване на информацията свързана с имота.

Едно от най-важните предимства на “ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ“ е възможността предварително сам да очертаеш обработваните от теб земеделски блокове. След това с едно натискане на мишката да създадеш необходимите файлове за ИСАК. Очертаването може да стане по три начина:

– aвтоматично – Поземлената комисия предоставя Shape файл с това, което си очертал предходната година и можеш автоматично го до заредиш в “ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ“.

– чрез въвеждане от GPS – с тази опция можеш много прецизно да очертаеш обработваните блокове, като предварително ги обходиш с GPS и след това заредиш в системата координатите на блоковете.

– ръчно – очертаването става по същият начин както в системата ИСАК, за по-голямо улеснение може да чертаеш върху подложка от КВС.

...

ИЗГОТВЯНЕ НА ФАЙЛОВЕ ЗА ОЧЕРТАВАНЕ В ИСАК

Едно от най-важните предимства на ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ е възможността предварително сам да очертаеш обработваните от теб земеделски блокове. След това с едно натискане на мишката да създадеш..

Прочетете повече

...

РАБОТА С НАВИГАЦИИ и GPS УСТРОЙСТВА

С ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ може да сваляте и да зареждате файлове от навигации (Trimble, Topcon, Muller, Leica и др.), GPS устройства в ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ изключително бързо и лесно...

Прочетете повече

...

ЗАРЕЖДАНЕ НА КВС И ТРАСИРАНЕ НА ИМОТ

ЕВРОЗЕМ ОЧЕРТАВАНЕ дава възможност за зареждане на КВС върху сателитна снимка. Така лесно може да провериш работи ли се определен имот, къде се намира, кой е неговият собственик...

Прочетете повече